Γενικά

Συμφώνησε με την Αλ-Ιτιχάντ ο Καρίμ Μπενζεμά

Παίκτης της Αλ-Ιτιχάντ θα πρέπει να θεωρείται ο Καρίμ Μπενζεμά, καθώς συμφώνησε με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το 2025!

Από «Βασιλιάς» γίνεται... Μίδας ο Μπενζεμά! Ο Γαλλοαλγερινός στράικερ αποχώρησε μετά από 14 χρόνια από τη Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζοντας την αποθέωση από τους οπαδούς στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και πλέον είναι έτοιμος για νέες περιπέτειες.

Συγκεκριμένα ο πολύπειρος σέντερ φορ σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσο Ρομάνο, έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με την Αλ-Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας, υπογράφοντας προσύμφωνο για συμβόλαιο μέχρι το 2025, ενώ θα υπάρχει και οψιόν ανανέωσης.

Λίγο πριν αναχωρήσει για τη Τζέντα ώστε να ανακοινωθεί από την Αλ-Ιτιχάντ, ο Καρίμ Μπενζεμά αναμένεται να αποχαιρετήσει τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης σε μια εκδήλωση στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» όπως συνηθίζει να κάνει ο σύλλογος στις αποχωρήσεις των θρύλων της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι ο Μπενζεμά αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης από το καλοκαίρι του 2009 καταγράφοντας 648 συμμετοχές στις οποίες βρήκε δίχτυα 354 φορές και έγινε ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x