Ελλάδα

Μπέος: «Μετά από χρόνια ο Κούγιας ομολογεί ότι εκβιάστηκε ο κ.Πιλάβιος»

Αιχμές από τον Αχιλλέα Μπέο προς τον Αλέξη Κούγια.

Επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον Αλέξη Κούγια μέσω δηλώσεων του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το πρώτο θέμα που είχε προκύψει με τους στημένους αγώνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα μετά από χρόνια ότι ομολογεί ότι εκβιάστηκε ο κ. Πιλάβιος και ουσιαστικά ενέδωσε. Και πλέον ομολογεί δημόσια ποιος του έδωσε την κασέτα και ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό», τόνισε.



Ακολουθεί ένα μέρος των δηλώσεων του Αχιλλέα Μπέου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Η έφεση της Τρίτης» με τον Κυριάκο Θωμαϊδη.

«Θέλω να σας πω ότι ο λόγος για τον οποίο δεν δέχθηκα να κάνω παρέμβαση για αυτό το κατάπτυστο επιστολόχαρτο που αναφερόταν και το δικό μου όνομα ήταν γιατί ήθελα να ενημερωθώ τι σημαίνει η Sportradar, το κανάλι το οποίο μετέδωσε το θέμα, ποιοι έκαναν το ρεπορτάζ αυτό, πότε και γιατί. Βέβαια η δήλωση που έκανε η Sportradar σήμερα με καλύπτει πλήρως. Και εμένα, αλλά –πιστεύω- και τα άλλα πρόσωπα. Απλά να πούμε στον κόσμο ότι αυτό το θέμα αυτό έβγαλε η κρατική τηλεόραση της Αυστρίας τον Μάιο του 2013», τόνισε ο Αχιλλέας Μπέος για το χθεσινό ζήτημα με την SportRadar.

Ο δήμαρχος Βόλου, όμως συνέχισε, αναφερόμενος στην παραπομπή του Αλέξη Κούγια για το θέμα με τις υποκλαπείσες συνομιλίες Μπέου-Δαλούκα και στις δηλώσεις που είχε κάνει νωρίτερα ο γνωστός ποινικολόγος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το θέμα των κασετών...

«Από εκεί και πέρα θα ήθελα να απαντήσω στον κ.Κούγια για αυτό που είπε πραγματικά ανατριχιάζεις κιόλας. Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί του. Όμως θα πω για αυτό που είπε για τον κ.Πατέρα. Ότι ενώ είναι εχθρός μου, ξαφνικά έγινε φίλος μου. Εγώ έκανα μια έντιμη και ανδρική δήλωση στον εισαγγελέα και τον ανακριτή όταν κλήθηκα να καταθέσω περί αυτού του κακουργήματος, για αυτή την πράξη. Και είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρος 1.000.000% ότι αυτές τις κασέτες τις κατέγραψε ο κ.Πατέρας. Αυτός που μπορεί να είναι σίγουρος είναι ο Κούγιας ο οποίος και τις δημοσιοποίησε. Αυτό,. Τίποτα άλλο. Η σχέση με τον κ.Πατέρα παραμένουν απόμακρες, καθόλου φιλικές και δεν πρόκειται να φτιάξουν. Να ναι καλά ο άνθρωπος, αρκετά καλά μου έκανε και με έστειλε στη φυλακή. Η συμπάθεια ή η αντιπάθεια είναι η ίδια και για τους δύο», τόνισε και συνέχισε:

«Δεν είμαι ικανοποιημένος (σ.σ. με την παραπομπή του κ. Κούγια). Γιατι; Για να καταλάβει ο κόσμος τι έχω περάσει στα τελευταία χρόνια. Καταδικάστηκα στη φυλακή δύο χρόνια για την υπόθεση Δαλούκα με οκτώ μάρτυρες που έλεγαν «δεν ξέρω, δεν γνωρίζω». Έρχεται σήμερα ένας εισαγγελέας και λέει ότι αυτές οι κασέτες κακώς λήφθηκαν υπόψη, κακώς καταδικάστηκε ο Μπέος, είναι παράνομες. Είναι μονταρισμένες.
Θα πω στον κ.Κούγια. Είναι δυνατό να είναι τίτλος τιμής, ενώ είναι ποινικολόγος, να διώκεται για κακούργημα για μια παράνομη ενέργεια; Αυτό το πράγμα που έκανε είναι τελείως παράνομο.

Επίσης, χαίρομαι ιδιαίτερα μετά από χρόνια ότι ομολογεί ότι εκβιάστηκε ο κ. Πιλάβιος και ουσιαστικά ενέδωσε. Και πλέον ομολογεί δημόσια ποιος του έδωσε την κασέτα και ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό. Ας καταλάβει ο καθένας ποιος ήταν το θύμα. Πως χρησιμοποίησαν τον Μπέο. Οι πραγματικοί ένοχοι είναι ακόμη έξω. Θέλω να αποκατασταθεί η αδικία»
, ανέφερε.

Τέλος σχολίασε για το νέο ζήτημα με τις συνομιλίες που έχουν καταγραφεί από την ΕΥΠ:

«Και στο θέμα των κασετών της ΕΥΠ υπάρχουν κενά. Και ένα διάτρητο βούλευμα. Εύχομαι ότι η σύνθεση που θα οριστεί για να δικάσει να είναι αδέκαστη και να έχει το θάρρος να απονέμει δικαιοσύνη. Εν πάση περιπτώσει πιστεύω ότι την υπόθεση θα την χειριστούν άνθρωποι με σοβαρότητα και η δικαιοσύνη θα λάμψει», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x