Γενικά

Ταπείνωση με τεσσάρα στην έδρα της για Μπεσίκτας

Η Μπεσίκτας γνώρισε ντροπιαστική ήττα στην έδρα της με 4-0 από την Γκιρεσούνσπορ.

Μια ντροπιαστική ήττα γνώρισε για την 14η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος η Μπεσίκτας! Η ομάδα του Σεργκέν Γιαλτσίν, ο οποίος βρίσκεται υπό πίεση, ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 εντός έδρας από την Γκιρεσούνσπορ και συνεχίζει να απογοητεύει τη φετινή σεζόν.

Ο Ντιαμπατέ με πέναλτι στο 22' άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Ουισάλ να αποβάλλεται στο 39ο λεπτό και να κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο για τους γηπεδούχους. Ο Μπαλντέ στο 55' έκανε δύο τα τέρματα για την Γκιρεσούνσπορ, με τον Σερζίνιο να έρχεται δέκα λεπτά αργότερα για να μετατρέψει το «διπλό» της ομάδας του σε πάρτι.

Ο Τσάμπνες έβαλε και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ και το... κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 στο 90'. Ένα τρίποντο που ανέβασε τους φιλοξενούμενους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 16 βαθμούς, με την Μπεσίκτας να έχει μόλις 4 περισσότερους αλλά τουλάχιστον να είναι μόλις στο -4 από την Ευρώπη!

Μετά το τέλος του ματς πάντως οι γηπεδούχοι αποδοκιμάστηκαν έντονα, με τον κόσμο της Μπεσίκτας να εκφράζει και μέσω των Social Media την αγανάκτησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x