Γαλλία

Μπλαν: «Ελπίζω να πάρουμε τον Μάτιτς»!

Το όνομά του Νεμάνια Μάτιτς έχει «παίξει» για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ. Αυτό, όμως, δεν είναι κάτι που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον Λοράν Μπλαν, που δήλωσε πως τον θέλει στο Παρίσι.

Τον αμυντικό μέσο της Μπενφίκα, Νεμάνια Μάτιτς, έχει βάλει στο στόχαστρο ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λοράν Μπλαν, και ελπίζει ότι ο σύλλογος του Παρισιού θα κάνει την κίνησή του για να τον αποκτήσει.

Το ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν θα το ζήλευαν αρκετοί προπονητές, αλλά ο νυν κόουτς των Γάλλων δεν ικανοποιείται με τίποτα.

«Ο Μάτιτς είναι πολύ καλός παίκτης και νέος σε ηλικία. Γενικότερα η Μπενφίκα έχει πολλούς καλούς και νέους ποδοσφαιριστές, από τις Βαλκανικές χώρες. Ως προς το αν θα είναι το μέλλον του στη Παρί Σεν Ζερμέν , εγώ ελπίζω να τον πάρουμε», τόνισε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου ο Γάλλος προπονητής.

Η τιμή του Σέρβου μέσου υπολογίζεται στα 40 εκατομμύρια ευρώ, οπότε τα «πετροδόλαρα» των Αράβων ίσως έχουν τον πρώτο λόγο.

Επιμέλεια: Μάνος Τζομάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x