Ελλάδα

Στον Ιάλυσο Ρόδου ο Μπλάνκο!

Τη φανέλα του Ιαλυσού Ρόδου θα φορέσει την προσεχή σεζόν ο Ίσμαελ Μπλάνκο.

Την ποδοσφαιρική του καριέρα για μια ακόμη σεζόν θα συνεχίσει ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Παρόλο που βαδίζει προς τα 39, ο Αργεντινός αποφάσισε να παίξει σε άλλη μια ομάδα στην Ελλάδα.

Μετά λοιπόν από τον Παναρκαδικό (τη φανέλα του οποίου φόρεσε πέρυσι) ο άλλος επιθετικός της ΑΕΚ θ’ αγωνιστεί φέτος στον Ιάλυσο Ρόδου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η διοίκηση του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 38χρόνου Αργεντινού επιθετικού Ismael Blanco με τεράστια καριέρα τόσο στην χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό.

Ο Blanco αποκτήθηκε με διπλό ρόλο καθώς πέραν της αγωνιστικής του συμμετοχής στην ανδρική ομάδα, θα βρεθεί και στις ακαδημίες του σωματείου, στο πλευρό του τεχνικού διευθυντή μας Αντώνη Ρίκκα.

Στόχος όλων μας είναι να εμπνεύσει τα νέα παιδιά προκειμένου να ακολουθήσουν τον επιτυχημένο δρόμο του στο Ευρωπαϊκό, αλλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Θα έχει άκρως ενεργό ρόλο σε όλες τις αναπτυξιακές ηλικίες.

Του ευχόμαστε να έχει μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά στο πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τις νέες γενιές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x