Ισπανία

Μπλεγμένος σε σκάνδαλο ο Μπαρτομέου

Απρόσμενες εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα, αφού η καταλανική αστυνομία κατηγορεί τον Γιόζεπ-Μαρία Μπαρτομέου για διαφθορά στο σκάνδαλο του Barcagate.

Σύμφωνα ρεπορτάζ της «El Mundo Deportivo», η καταλανική αστυνομία κατηγορεί τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Γιόζεπ- Μαρία Μπαρτομέου, για διαφθορά στο σκάνδαλο του Barcagate, που είχε αποκαλύψει τον περασμένο Φλεβάρη ο ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena Ser».

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα ανέφερε πως πρόκειται για την εταιρεία «I3 Ventures», μέσω των οποίων γινόταν προσπάθεια να πληγεί το κύρος και η εικόνα των μεγάλων ονομάτων της ομάδας. Επίσης, κατηγορούσε τους υποψήφιους «μνηστήρες» για τον προεδρικό θώκο, τους Βίκτορ Φοντ, Ζοάν Λαπόρτα και Αγκουστί Μπενεντίκο.

Το κόστος των υπηρεσιών ανήλθε κοντά στο 1.000.000 ευρώ. Πέρασε από την υπερτιμολόγηση και έχουν εντοπιστεί πλασματικές απολύσεις για να αποφευχθούν καταβολή αποζημιώσεων και άλλων υποχρεώσεων προς την ισπανική εφορία.

Ο Μπαρτομέου είχε παραδεχτεί δημόσια την επαφή του με τη συγκεκριμένη εταιρία, όμως αρνήθηκε παράνομη δραστηριότητα και τόνισε πως έδωσε εντολή να τερματιστεί η συνεργασία μόλις έγιναν αντιληπτά τα αρνητικά σχόλια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x