Προσγειωμένος παραμένει ο Λάζλο Μπόλονι, παρα τα σερί νικηφόρα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού, όπως φάνηκε και από τα λεγόμενα του στην καθιερωμένη συνέντευξη πριν το ματς με τον ΟΦΗ…

Εκεί όπου ο Ρουμάνος τεχνικός του «τριφυλλιού», αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά λόγια στον Γιοάν Μολό και στον Αργύρη Καμπέτση, τονίζοντας ότι αμφότεροι υπολογίζονται, ενώ επισήμανε ότι οι Κρητικοί είναι «λαβωμένοι».

Παράλληλα, ο Μπόλονι δεν παρέλειψε να κάνει και χιούμορ με την απουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη, αλλά και τις μεταγραφικές εκκρεμότητες του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπόλονι:
Για την νίκη του Παναθηναϊκού στην Θεσσαλονίκη επί του Άρη με 1-0 και την ψυχολογία των «πρασίνων»: «Κοιτάξτε σ' αυτή την ερώτηση το μόνο που δεν θα ήθελα να πω είναι για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να αποδεχτούμε ότι ο δρόμος είναι μακρύς και να μην κοιτάμε πολύ μελλοντικό πράγματα. Θέλουμε να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν θέλω να έχω φαντασίες και μετά να μην γίνουν τα πράγματα. Κοιτάζω πάντα το κάθε παιχνίδι. Θέλω να κάνω μικρά βήματα με τον Παναθηναϊκό, αυτό έγινε με την ΑΕΚ, με τον Άρη και τώρα έχουμε τον ΟΦΗ».

Για την επιλογή του Καμπετσή στο ντέρμπι με τον Άρη και αν ισχύει ότι όποιος προσπαθεί θα παίρνει ευκαιρίες: «Θα ήθελα να σας πω ότι όλοι οι παίκτες προσπαθούν. Το γεγονός ότι ο Καρλίτος ή ο Μακέντα βρέθηκαν στον πάγκο δεν σημαίνει ότι δεν κάνουν προσπάθεια και εκείνοι. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να στηρίξει πολλά θέματα. Το γεγονός ότι εκτός από τον Κραλίτο και τον Μακέντο όλοι κάνουν προσπάθεια. Είχα στο μυαλό μου ότι και 2-3 παίκτες έχουν ευκαιρία στην ενδεκάδα. Σκέφτομαι συνέχεια γκάζι - φρένο και αποφάσισα να πάρω μια απόφαση που βγήκε και πάμε δυνατά για την συνέχεια».

Για το Μόλο και τον Καμπετσή: «Αρχικά δεν θα πρέπει να λέμε κάποια πράγματα που είναι δεδομένα. Εγώ ψάχνω την ισορροπία στην ομάδα. Αυτοί οι παίκτες δεν είναι όπως ο Αντονίτο που αποχώρησε. Θέλω να τους μάθω και να τους δοκιμάσω στα άκρα στη μέση. Ποτέ δεν είπα ότι δεν τους εμπιστεύομαι και ούτε βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τον Καμπετσή με τον Ρονάλντο, όπως και τον Μολό με τον Μαντσίνι. Σε αυτούς τους δύο παίκτες βρήκα ποιότητα και μπορώ να τους χρησιμοποιήσω. Στις προσδοκίες μου απάντησαν θετικά, αλλά το θέμα δεν είναι να ανέβεις στο βουνό αλλά να παραμείνεις».

Για τον Μολό αν θα καθιερωθεί: «Τον Μολό τον ξέρω από το Μονακό. Έχει μεγάλη καρδιά και θυσιάζεται. Αυτός είναι ο Μολό. Σχετικά με τον Κουρμπέλη, να σταματήσει να κάνει ότι είναι δήθεν άρρωστος και να γυρίσει στις προπονήσεις γιατί θέλω να δουλέψω μαζί του (σ.σ. γέλια)».

Για την απουσία του Κουρμπέλη: «Ναι δημιουργεί προβλήματα η απουσία του. Δουλεύουμε πάνω στις εισόδους και στις εξόδους και ο Κουρμπέλης μας δυσκολεύει, όταν ψάχνουμε για τόσο μεγάλο διάστημα κάποιον. Θα θέλαμε να τον χρησιμοποιήσουμε. Είχαμε πολλές προτάσεις μας μίλησαν για τον χ, ψ και ω. Πιστέψτε με κάθε μέρα δουλεύουμε και προσευχόμαστε χωρίς να κάνουμε λάθος και να σφάλουμε. Μέχρι τώρα έχουν γίνει λάθη και δεν θέλω να τα μεγαλώσω, αλλά ούτε και να κάνω άλλα».

Για τα μεταγραφικά: «Ελπίζω αν δεν μιλήσουμε άλλο θα πάω στο γραφείο μου να κάνω τηλεφωνήματα και να ασχοληθώ με όλο αυτό».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που δυσκόλεψε τον Παναθηναϊκό στην έδρα τους. Πιστεύω ότι είναι λαβωμένοι μετά το αποτέλεσμα στον Βόλο. Εμείς με την σειρά μας πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμα:
Δεσύλλας: «Πονάει ακόμα και δεν παίζει με ΟΦΗ ο Χατζηγιοβάνης»

Παγκάκης: «Όλο το βάρος σε Μεντόσα και Σισακό στον Παναθηναϊκό»

Κουρμπέλης: Πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό όταν δεν έχει τον αρχηγό!