Ιταλία

Καθάρισε και τη Φιορεντίνα στο κάστρο της και συνεχίζει να ονειρεύεται η Μπολόνια!

Τις εκπληκτικές επιδόσεις στην έδρα της, ούσα η κορυφαία σε συγκομιδή ομάδα σε αυτόν τον τομέα, συνέχισε η Μπολόνια, η οποία επικράτησε 2-0 της Φιορεντίνα και συνεχίζει να κάνει όνειρα τετράδας.

Υπέταξε και τη Φιορεντίνα στο… κάστρο της η Μπολόνια! Η ομάδα του Τιάγκο Μότα επικράτησε 2-0 των «βιόλα» (με τον Λυκογιάννη να έχει ασίστ στο δεύτερο γκολ) και πήρε σαφέστατο προβάδισμα από την αντίπαλό της για να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ συνεχίζει να ονειρεύεται την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας αυτή τη στιγμή με την Αταλάντα σε αυτή τη θέση.

Την ίδια ώρα, οι «ροσομπλού» παραμένουν η ομάδα με την καλύτερη συγκομιδή εντός έδρας, μετρώντας 32 βαθμούς με ρεκόρ 10-2-1. Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους έμειναν στην 8η θέση με 37 πόντους, στο -1 από την εξάδα και στο -5 από την τετράδα.

Εκπληκτική εκκίνηση από τους γηπεδούχους αφού μόλις στο 12ο λεπτό βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ορσολίνι για το 1-0. Και συνέχισαν με το πόδι στο γκάζι πατώντας καλύτερα, με τους φιλοξενούμενους να μην βγάζουν καθαρές φάσεις και να γλιτώνουν μέσω VAR τη… δεύτερη παραβίαση της εστίας τους, όταν το φάουλ του Ορσολίνι πέρασε απ’ όλους και συμπαίκτης του που ήταν εκτεθειμένος έκανε συμμετοχή στη φάση, με το τέρμα να μην μετρά τελικά.

Οι «βιόλα» προσπάθησαν να ανέβουν στο δεύτερο μέρος, ο Μπελότι όμως ήταν εξαιρετικά κλεισμένος και οι μεσοεπιθετικοί της ομάδας του Ιταλιάνο δεν πρόσφεραν βοήθειες. Καλύτερη στιγμή, μάλιστα, για τους φιλοξενούμενους ήταν ένα φάουλ του Μπιράγκι που έβγαλε ο Ραβάλια για να κρατήσει το μηδέν. Και τελικά, ο Λυκογιάννης στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων σέρβιρε το 2-0 στον Όντγκααρντ και έδωσε το σύνθημα για έντονους πανηγυρισμούς στο «Νταλ Άρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x