Ιταλία

Πλήγμα στην Μπολόνια με Ζίρκζι - Εκτός για τουλάχιστον 20 ημέρες!

Ο Γιόσουα Ζίρκζι τραυματίστηκε στο περασμένο ματς με την Ίντερ και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις της Μπολόνια για τουλάχιστον 3 εβδομάδες.

Τον κορυφαίο της ποδοσφαιριστή θα στερηθεί για τουλάχιστον 20 ημέρες η Μπολόνια! Όπως έγινε γνωστό, ο Γιόσουα Ζίρκζι τραυματίστηκε στο περασμένο ματς με την Ίντερ και οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες, με το διάστημα της απουσίας του ενδεχομένως να… μεγαλώσει και να φτάσει μέχρι και τις τέσσερις.

Ο 22χρονος στράικερ έχει 10 γκολ σε 27 ματς στη Serie A, αποτελώντας το βαρόμετρο για την επιθετική λειτουργία της Μπολόνια.

Ο Ζίρκζι έχει συνδεθεί με πολλούς κορυφαίους συλλόγους για την επόμενη σεζόν, όπως η Μίλαν, η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρόλα αυτά, τον πρώτο λόγο έχει η Μπολόνια, η οποία θα φανεί αν θα καταφέρει να καταβάλει την ρήτρα των 40 εκατ. ευρώ στην Μπάγερν Μονάχου απ’ όπου είναι και δανεικός.

Το θετικό για τον ιταλικό σύλλογο είναι πως υπάρχει η διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, ωστόσο είναι εξαιρετικά αμφίβολη η παρουσία του Ζίρκζι στο πρώτο ματς μετά την επιστροφή των πρωταθλημάτων στη δράση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x