Ιταλία

Θρίλερ με τον θάνατο του Μποτσίτσιο: Δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί το DNA του!

Παραμένει το μυστήριο γύρω από τον θάνατο του Μάσιμο Μποτσίτσιο, αφού τo DNA του δεν υπάρχει στη βάση δεδομένων και δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί με αυτό που ανακτήθηκε από τον τόπο του δυστυχήματος.

Παραμένει το μυστήριο γύρω από τον θάνατο του Μάσιμο Μποτσίτσιο. O Ιταλός σε ηλικία 56 ετών, ο VIP broker (σσ. ειδικεύεται σε αγοραπωλησίες, ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, κοινοπραξίες επιχειρήσεων και μεσιτικά), είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλά σκάνδαλα εντός της Ιταλίας και με διάφορους γνωστούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου όπου φέρεται να τους είχε κοροϊδέψει και να τους είχε καταχραστεί μεγάλα ποσά.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν οι Κόντε, Ελ Σαράουι αλλά και άλλοι, ωστόσο ποτέ κανείς δεν κατάφερε να πάρει πίσω τα χρήματά του. Παρόλα αυτά, οι αρχές τον είχαν συλλάβει και προ εβδομάδων ήταν προγραμματισμένο το δικαστήριό του. Ωστόσο, μία ημέρα πριν την δίκη του, ο Μποτσίτσιο είχε θανατηφόρο δυστύχημα με τη μηχανή του και απανθρακώθηκε.

Βέβαια, οι ιταλικές αρχές έχουν εγείρει πολλά ερωτήματα γύρω από την περίπτωσή του, λέγοντας πως βρέθηκε σε σημείο εκτός της εμβέλειας που μπορούσε να κινηθεί (λόγω του ειδικού βραχιολιού που φορούσε στο πόδι από την αστυνομία) και το σημείο αυτό δεν έβγαζε λογική για να παρευρεθεί εκεί.

Σήμερα, γίνεται γνωστό πως το DNA που ανακτήθηκε από το σημείο της τραγωδίας δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί με αυτό του Μποτσίτσιο ο οποίος παρότι είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν από την INTERPOL, δεν είχε φάκελο ούτε υπήρξε δείγμα από το DNA στο αρχείο του.

Οι γιατροί πλέον απέκτησαν DNA από τον αδερφό του, Τομάσο, ώστε να συγκρίνουν τα δείγματα και να καταλήξουν εάν το δείγμα που ανακτήθηκε από το δυστύχημα ανήκει στον Μάσιμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x