Ισπανία

Μπούργκος: «Εκπληκτικό αν επιστρέψει ο Τόρες»

Εκπληκτική χαρακτήρισε την επιστροφή του Φερνάνρο Τόρες στην Ατλέτικο, αν τελικά πραγματοποιηθεί, ο βοηθός προπονητή της ομάδας, Τζέρμαν Μπούργκος.

Εκπληκτικό θα ήταν αν επέστρεφε ο Φερνάντο Τόρες στην Ατλέτικο Μαδρίτης σύμφωνα με τον Τζερμάν Μπούργκος.

Ο βοηθός προπονητή των «ροχιμπλάνκος», δήλωσε ότι είναι υπέρ της επιστροφής του Ισπανού επιθετικού στην ομάδα όπου ξεκίνησε την καριέρα του, με τον πρόεδρο της Ατλέτικο Ενρίκε Σερέσο, να μην αποκλείει το ενδεχόμενο της μεταγραφής.

«Επιστροφή του Τόρες; Δεν θέλω να δημιουργήσω παρεξηγήσεις, καθώς δεν γνωρίζω αν θα γίνει ή δε θα γίνει μία τέτοια κίνηση, όμως κατά τη γνώμη μου, θα ήταν εκπληκτικό αν γύριζε ο Τόρες στην Ατλέτικο», ήταν τα λόγια του Τζερμάν Μπούργκος.

Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε και ο πρόεδρος των «ροχιμπλάνκος», Ενρίκε Σερέσο τονίζοντας ότι θα βελτιώσει την ομάδα όσο χρειαστεί προκειμένου να παλέψει για όλους τους τίτλους.

«Έχουμε μία εκπληκτική ομάδα, όμως έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε προσθήκες μέχρι την τελευταία ώρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Φερνάντο Τόρες, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή. Θα βελτιώσουμε την ομάδα όσο χρειαστεί, ώστε να παλέψουμε για το Τσάμπιονς Λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο» κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x