Πορτογαλία

Ανατροπή και ελπίδα για Μπράγκα

Έστω και δύσκολα και με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Μπράγκα νίκησε 2-1 την Μποαβίστα στο «Μουνισιπάλ» για την 28η αγωνιστική της Primeira Lega και βρέθηκε ξανά στην τρίτη θέση.

Η Μπράγκα νίκησε δύσκολα και με ανατροπή 2-1 την Μποαβίστα στο «Μουνισιπάλ» για την 28η αγωνιστική της Primeira Lega και προσπέρασε προσωρινά την Μπενφίκα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με +1, με τους «αετούς» να έχουν ένα ματς λιγότερο και να αγωνίζονται την Πέμπτη στην έδρα της Πορτιμονένσε, με τους φιναλίστ του Europa League του 2011 να μειώνουν στο -5 από τη δεύτερη Πόρτο και περιμένουν «στραβοπάτημα» των «δράκων» την Πέμπτη κόντρα στην Γκιμαράες στο «Ντραγκάο», ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την έξοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι, η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του φετινού Europa League παρέμεινε αήττητη για τέταρτο ματς πρωταθλήματος και τους «ασπρόμαυρους» του Οπόρτο να μένουν στο +2 από τις επικίνδυνες θέσεις.

Οι πρωταθλητές του 2001 προηγήθηκαν με τον Πέρες στο 28’ και στο 39’ο Φρασέρτζιο ισοφάρισε. Η αποβολή του Πορόσο στο 54’ έφερε και την ανατροπή για τους γηπεδούχους με το γκολ του Σπόραρ στο 82’.

Έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τις ευρωπαϊκές θέσεις η Σάντα Κλάρα μετά το 0-0 που παραχώρησε στη Μορεϊρένσε.

Ξέφυγε από τις δύο τελευταίες θέσεις η Μαρίτιμο μετά το 1-0 εντός έδρας επί της Ρίο Αβε, που μπαίνει σε περιπέτειες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x