Πορτογαλία

Πάτησε τη Μπράγκα και κατέκτησε το Κύπελλο Πορτογαλίας η Πόρτο!

Η Πόρτο επικράτησε 2-0 της Μπράγκα και κατέκτησε το Κύπελλο Πορτογαλίας, σε ένα παιχνίδι που είχε από μία αποβολή για τις δύο ομάδες.

Ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπράγκα, ακόμη και όταν έπαιζε με παίκτη λιγότερο, και κατέκτησε το Κύπελλο Πορτογαλίας η Πόρτο (0-2)!

Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο βρήκε το πρώτο τέρμα με αυτογκόλ του Όρτα, ενώ ένα ακόμη του Οτάβιο λίγο πριν το φινάλε σφράγισε τη νίκη και το τρόπαιο, το οποίο είναι το 19ο στην ιστορία της.

Το πρώτο μέρος δεν έκρυβε πολλές συγκινήσεις, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα χωρίς να υπάρχει σκορ. Ωστόσο, στο 53', οι «δράκοι» άνοιξαν το σκορ, με τον Όρτα στην προσπάθειά του να απομακρύνει, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 62', ο Γουέντελ είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.

Η Μπράγκα, όμως, όχι απλά δεν βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, αλλά στο 79' έμεινε και αυτή με παίκτη λιγότερο, με τον Νιακατέ να παίρνει νωρίτερα την άγουσα για τα αποδυτήρια. Δύο λεπτά αργότερα, ο Οτάβιο εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Γκαλένο και έκανε το 2-0, σφραγίζοντας το Κύπελλο για την ομάδα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x