Πορτογαλία

Χαρακίρι της Πόρτο στην Μπράγκα, στα… ουράνια η Σπόρτινγκ!

Με γκολ στο 87' και στο 94', η Μπράγκα ξέρανε την Πόρτο των 10 -από το 60'- παικτών και έδωσε την ευκαιρία στη Σπόρτινγκ να ξεφύγει για τα καλά στην κορυφή!

Η Πόρτο, που έπαιζε, βέβαια, με 10' από το 60' λόγω της αποβολής του Χεσούς Κορόνα, «κατάφερε» να μην κερδίσει στην Μπράγκα, παρότι προηγούνταν 2-0 στο 87'!

Οι γηπεδούχοι της ομώνυμης ομάδας μείωσαν αρχικά με τον Μπαρμπόσα και στην τελευταία, ουσιαστικά, φάση του αγώνα, στο 94', ο Γκαϊτάν ξέρανε τους «δράκους», διαμορφώνοντας το τελικό 2-2!

Η Πόρτο, θυμίζουμε… στραβοπάτησε μεσοβδόμαδα και στην έδρα της Μπελενένσες (στο παιχνίδι που στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Νανού) και πλέον η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που έχει και ματς λιγότερο, είναι στο +5 στην κορυφή της βαθμολογίας!

Στο μεγάλο ματς για τη 18η αγωνιστική της Primeira Liga, η Πόρτο προηγήθηκε με πέναλτι του Ολιβέιρα στο 35', για να διπλασιάσει τα τέρματά της ο Τερέμι στο 54'. Η αποβολή του Κορόνα έξι λεπτά αργότερα, ωστόσο, αποδείχθηκε καθοριστική, καθώς η Μπράγκα πίεσε… αφόρητα την ομάδα του Σέρζιο Κονσεϊσάο και «τσίμπησε», τελικά, στο τέλος έναν ανέλπιστο βαθμό!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x