Πορτογαλία

Έβγαλε ψυχή «χιλίων λιονταριών» η Σπόρτινγκ

Αν και με δέκα παίκτες από το 18’, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε 1-0 στην έδρα της Μπράγκα στο σημαντικότερο ματς της 29ης αγωνιστικής της Primeira lega και διατήρησε το +7 στην κορυφή.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε 1-0 στο «Μουνισιπάλ» την Μπράγκα στο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής της Primeira Lega και ξαναπήγε, έστω και προσωρινά, στο +7 στην κορυφή της βαθμολογίας από τη δεύτερη Πόρτο, η οποία έχει ματς λιγότερο και τη Δεύτερα παίζει στην έδρα της Μορεϊρένσε, όπου, αν επικρατήσει, ξαναπλησιάζει τα «λιοντάρια» στο -4, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Aπό την πλευρά τους, οι φιναλίστ του Europa League του 2011 βρέθηκαν στο -8 από τη δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και απώλεσαν πολλές από τις ελπίδες τους γα τον συγκεκριμένο στόχο.

Τα «λιοντάρια είδαν στο 18’ να αποβάλλεται μέσα σε 8’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ινσάλο Γκονσάλες και δεχτήκαν πίεση από την Μπράγκα, που δεν κατάφερε, όμως, να δημιουργήσει την τεράστια ευκαιρία. Έτσι, οι παίκτες του Κάρλος Αμορίμ μετά το 60’ βγήκαν μπροστά και δικαιώθηκαν μα το γκολ του Λουίς Ματέους στο 81’.

Έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο την τετράδα η Πάσος Φερέιρα με το 1-1 στην έδρα της Ρίο Αβε, που πήρε «ανάσα».

«Πέρασε» από το «Ντο Μπέσα» η Μαρίτιμο με 1-0 και ξέφυγε από τις τρεις τελευταίες θέσεις, αφήνοντας στα πλέι άουτ την Μποαβίστα.



Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:

Κυριακή 25/4
Μποαβίστα-Μαρίτιμο 0-1
(63' Αλιπούρ)

Ρίο Αβε-Πάσος Φερέιρα 1-1
(49' Κοεντράο-31' Ζε Ουίλτον)

Μπράγκα-Σπόρτινγκ 0-1
(81' Ματέους)

Δευτέρα 26/4
Μπελενένσες-Ζιλ Βισέντε 19:00

Μπενφίκα-Σάντα Κλάρα 21:00

Νασιονάλ-Γκιμαράες

Φαμαλικάο-Τοντέλα

Μορεϊρένσε-Πόρτο 23:15

Τρίτη 27/4
Φαρένσε-Πορτιμονένσε 23:45

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x