Ιταλία

Θλιβερά σκηνικά στην Μπρέσια: Εγκλωβισμένοι στα αποδυτήρια οι παίκτες με τις οικογένειές τους!

H κατάσταση έχει ξεφύγει στην Μπρέσια μετά τον υποβιβασμό, με τους οπαδούς των Ιταλών να έχουν δημιουργήσει έξω από το γήπεδο ένα χάος, το οποίο εμποδίζει τους παίκτες των ομάδων να αποχωρήσουν!

Μαύρη νύχτα στην Μπρέσια!

Η ιταλική ομάδα έπεσε στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας, καθώς δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις από τη Κοσέντζα, το οποίο την καταδίκασε σε υποβιβασμό στη Serie C μετά από 39 χρόνια. Οι οπαδοί της αντέδρασαν με θλιβερό τρόπο, πετώντας καπνογόνα και μπουκάροντας στον αγωνιστικό χώρο, όμως τα τραγικά γεγονότα συνεχίστηκαν και μετά το ματς!

Συγκεκριμένα, οι παίκτες των δύο ομάδων όταν έληξε το ματς κατευθύνθηκαν στο αποδυτήρια, όπως και οι οικογένειές τους, για λόγους ασφαλείας λόγω της έκρυθμης κατάστασης. Οι οργισμένοι φίλοι της Μπρέσια, ωστόσο, έξω από το γήπεδο, επιτέθηκαν στους χώρους στάθμευσης, με αποτέλεσμα οι παίκτες να μην έχουν τρόπο να αποχωρήσουν από το γήπεδο. Μάλιστα, οι τραγικοί αυτοί οπαδοί της ιταλικής ομάδας ενεπλάκησαν σε συγκρούσεις με τις αστυνομικές μονάδες κοντά στο πάρκινγκ, και από τη ρίψη κροτίδων και καπνογόνων το αμάξι ενός παίκτη της Μπρέσια πήρε φωτιά!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x