Ο φοβερός και τρομερός Χρήστος Τζόλης έχει πάρει από το χέρι την Κλαμπ Μπριζ και την οδηγεί στον τίτλο της Jupiler Pro League!
Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ξεκίνησε βασικός στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στη Γάνδη, πραγματοποιώντας μία ακόμα ονειρική εμφάνιση στη φετινή σεζόν!
Παρά το γεγονός πως η Κλαμπ Μπριζ είχε μείνει πίσω στο σκορ, ο 23χρονος διεθνής άσος ήταν εκείνος που έφερε τούμπα την κατάσταση για την ομάδα του! Αρχικώς, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου «σέρβιρε» στον Βερμάντ το 1-1, για να ακολουθήσουν στην επανάληψη δύο υπέροχα τελειώματα του ίδιου για το 3-1 και το 4-1 μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών!
Με τα δύο αυτά τέρματα, ο Τζόλης έφτασε τα 19 γκολ στη φετινή σεζόν, έχοντας παράλληλα και 14 ασίστ 52 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις!
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






