Βέλγιο

Μπριζ, να η ευκαιρία!

Η Γάνδη παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Λέουβεν και έδωσε την ευκαιρία στην Μπριζ, αν νικήσει το Σάββατο (5/3) τη Σιντ Τρούιντεν, να «σκαρφαλώσει» στην κορυφή της βαθμολογίας!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Γκέλα» για τη Γάνδη, τρεις μέρες πριν τον αγώνα ρεβάνς για το Champions League με τη Βόλφσμπουργκ.

Η πρωταθλήτρια και πρωτοπόρος (προς το παρόν;) του Βελγίου έμεινε στο 1-1 με τη Λέουβεν και αν νικήσει το Σάββατο η Μπριζ θα την… γκρεμίσει από την κορυφή.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους (στον πάγκο των οποίων ήταν ο Κώστας Ρουγκαλάς) άνοιξε ο Τροσάρ στο 52', εκμεταλλευόμενος τραγικό λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, ενώ ο Μαρκ Μπουσουφά ισοφάρισε στο 69'. Η Γάνδη, ωστόσο, δεν κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και απώλεσε βαθμούς στην έδρα της.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 4/3

Γάνδη-Λέουβεν 1-1

Σάββατο 5/3

Κλαμπ Μπριζ -Σιντ Τρούιντεν (21:00)
Σταντάρ Λιέγης-Γκενκ
Οστάνδη-Σαρλερουά
Μουσκρόν-Άντερλεχτ
Λόκερεν-Βέστερλο
Κόρτραϊκ-Ζούλτε Βάρεγκεμ
Μπέβερεν-Μαλίν

Η επόμενη (30η) αγωνιστική:

Κυριακή, 13/3

Άντερλεχτ-Κόρτραϊκ (19:00)
Γκενκ-Οστάνδη
Μαλίν-Σταντάρ Λιέγης
Ζούλτε Βάρεγκεμ-Μουσκρόν
Σαρλερουά-Γάνδη
Λέουβεν-Κλαμπ Μπριζ
Βέστερλο-Μπέβερεν
Σιντ Τρούιντεν-Λόκερεν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x