Γενικά

Μπρούνο Φουκς: Τον ήθελε η Λιλ, τον πήρε η ΤΣΣΚΑ

Ποδοσφαιριστής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα είναι σύμφωνα με ρώσικο Mέσο ο Μπρούνο Φούκς, που αγωνιζόταν στην Ιντερνασιονάλ, ενώ στο παρελθόν είχε ενδιαφερθεί και η Λιλ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τα ρώσικα Μέσα έπιασαν τον Μπρούνο Φούκς, να περνάει τις ιατρικές εξετάσεις στην Μόσχα. Νωρίτερα σύμφωνα και με πληροφορίες της ιστοσελίδας «Championat», έγινε γνωστό, πως ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρωσία και συγκεκριμένα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του το 2019 από την Ιντερνασιονάλ, ενώ σύμφωνα με τα όσα γράφονται, το ποσό που δόθηκε από τον ρώσικο σύλλογο, είναι 8 εκατομμύρια ευρώ.

Την σεζόν που πέρασε ο Φούκς, πήρε δύο συμμετοχές στον πρωτάθλημα Βραζιλίας, ενώ είχε συμμετοχές και σε παιχνίδια με την δεύτερη ομάδα της χώρας του. Για τον ποδοσφαιριστή, πρόσφατα είχαν ενδιαφερθεί και η Λιλ, η Άρσεναλ, η Μίλαν και η Μονακό.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Μωυσιάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x