Μουντιάλ 2022

Αντρέας Σκόου Όλσεν: Βγάζει μάτια με την Μπριζ και… έρχεται!

Ο 22χρονος Αντρέας Σκόου Όλσεν πραγματοποιεί σεζόν καριέρας με την Μπριζ και αναμένεται να γίνει ένας από τους πρωταγωνιστές της Δανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Αυτήν τη στιγμή -γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται- όλες οι συγκυρίες μοιάζουν ιδανικές, προκειμένου να μάθουμε για τα καλά το όνομα του Αντρέας Σκόου Όλσεν.

Ο λόγος; Ο δεξιός εξτρέμ της Κλαμπ Μπριζ διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με τη βέλγικη ομάδα, κάνοντας πραγματικά σμπαράλια κάθε αντίπαλη άμυνα με την έκρηξη και την τεχνική του κατάρτιση. Στο Champions League,, εκεί όπου η ομάδα του Φιλίπ Κλεμέν «έλαμψε» με την παρουσία της στους φετινούς ομίλους, τερματίζοντας δεύτερη στο γκρουπ με Πόρτο, Λεβερκούζεν και Ατλέτικο Μαδρίτης, ο 22χρονος αποτελούσε τον παίκτη, που εστίαζε κάθε αντίπαλη άμυνα.

Ο νεαρός «τράβηξε» πάνω του όλα τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του και ήδη το όνομά του φιγουράρει στα μπλοκάκια των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης. Ένας ακόμα καλός λόγος είναι πως ο Όλσεν… είναι Δανός.

Αντρέας Σκόου Όλσεν: Κρατήστε αυτό το όνομα

Η χώρα αναμένεται να έχεις πολλούς υποστηρικτές στο Κατάρ, χάρη στο εξαιρετικό ποδόσφαιρο, που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια, ενώ η ιστορία με τον Έρικσεν έφερε πολύ κόσμο κοντά της. Η Δανία δεδομένα θέλει να πάει όσο πιο μακριά γίνεται και… γίνεται, αφού η ομάδα του Κάσπερ Γιούλμαν διαθέτει ένα εξαιρετικό και δουλεμένο σύνολο.

Σε αυτή την προσπάθεια, ακρογωνιαίος λίθος θα είναι ο Όλσεν, αφού ο ψηλός (1,87μ.) μεσοεπιθετικός, έχει κάνει το ντεμπούτο του από το 2020 και μετρά ήδη 23 συμμετοχές με το εθνόσημο, έχοντας βρει δίχτυα οχτώ φορές.

Αντρέας Σκόου Όλσεν: Κρατήστε αυτό το όνομα

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε με τη Νόρτζελαντ, προτού έρθει η Μπολόνια να δαπανήσει 6 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της. Στην Ιταλία αγωνίστηκε σε 71 παιχνίδια με απολογισμό τρία γκολ και πέντε ασίστ. Τον παίκτη εντόπισε η Κλαμπ Μπριζ, που είναι γνωστή για τις καλές τις επιλογές σε Σκανδιναβούς ποδοσφαιριστές, και έσπευσε να τον αγοράσει τον περασμένο Ιανουάριο για το ποσό των 7 εκατ. ευρώ.

Αυτήν τη στιγμή η χρηματιστηριακή του αξία είναι ήδη στα 20εκατ. ευρώ (transfermarkt), ενώ οποιοσδήποτε θέλει να τον κάνει δικό του θα πρέπει να πληρώσει πολλά περισσότερα. Κρατήστε αυτό το όνομα, θα το ακούσουμε πολλές φορές στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.



Επιμέλεια: Ανδρέας Παπαγιαννόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x