Ο Κάρλο Αντσελότι, για τις προθέσεις του οποίου αναφορικά με τον Νεϊμάρ και το Μουντιάλ ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος, θα υπογράψει σύντομα νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας.
Ο Don Carlo αναμένεται να παραμείνει στην άκρη του πάγκου της «σελεσάο» μέχρι και το 2030, με τον Τύπο της Βραζιλίας να δημοσιοποιεί και το ποσό έναντι του οποίου έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας.
Θα έχει λαμβάνειν 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για να συνεχίσει να κρατά το «τιμόνι» της Βραζιλίας και φυσικά να την καθοδηγήσει και στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030, που θα διεξαχθεί σε Μαρόκο, Πορτογαλία και Ισπανία.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






