Ο Χάρι Κέιν έφτασε στα 5 τέρματα στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο με τα δυο... λυτρωτικά που πέτυχε απέναντι στο Κονγκό για το 2-1 της Αγγλίας και την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.
Κι αν η κίνηση, η αποφυγή του μαρκαρίσματος και η κεφαλιά με κατεύθυνση στο γκολ της ισοφάρισης ήταν αρκετά εντυπωσιακή, ο τρόπος που ολοκλήρωσε την ανατροπή είναι για... Όσκαρ.
Ο δεινός σκόρερ της Μπάγερν Μονάχου, από τη στιγμή που γίνεται αποδέκτης της μπάλας από τον Άντονι Γκόρντον, δεν κοιτάζει ούτε μια φορά την εστία!
Δεν σηκώνει καν το κεφάλι, απλά ανοίγει χώρο για να γυρίσει όσο περισσότερο γινόταν το κορμί του και εξαπολύει το σουτ που πάει στο «παραθυράκι» και ο Κονγκολέζος κίπερ αδυνατεί να κάνει την παραμικρή προσπάθεια απόκρουσης!
Η πιο μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου είναι στο Pamestoixima.gr και εδώ είσαι σίγουρος πως το παιχνίδι σου τα...σπάει! 48 ομάδες απ' όλες τις γωνιές της υφηλίου θα συναντηθούν στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Μεξικό και του Καναδά με ένα και μοναδικό κίνητρο, την κατάκτηση του Μουντιάλ 2026! Μέχρι και τον τελικό, η καθημερινή δράση του Παγκοσμίου θα είναι στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr με όλους τους αγώνες και τα μακροχρόνια στοιχήματα στις καλύτερες αποδόσεις αλλά και *προσφορές Παγκοσμίου επιπέδου!
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






