Μουντιάλ 2022

Όλοι οι παίκτες της Αργεντινής το έριξαν έξω στο ρεπό εκτός από τον Μέσι!

Ημέρα ρεπό η Τετάρτη για τους παίκτες της Αργεντινής και όλοι πήραν τους δρόμους πλην του Λιονέλ Μέσι.

Ο Λιονέλ Σκαλόνι αποφάσισε να αφήσει ελεύθερους τους παίκτες της εθνικής Αργεντινής την Τετάρτη, επιβραβεύοντάς τους για την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά το θριαμβευτικό 3-0 επί της Κροατίας.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές έκαναν χρήση του δικαιώματος αυτού και πήραν τους δρόμους στο Κατάρ απολαμβάνοντας αρκετές ώρες παρέα με οικογένεια, φίλους και συντρόφους και ανεβάζοντας αρκετές φωτογραφίες ξεγνοιασιάς στα social media.

Όλοι πλην ενός! Ο Λιονέλ Μέσι παρέμεινε στο «άντρο» της εθνικής Αργεντινής και δέχτηκε εκεί την επίσκεψη των δικών του ανθρώπων, με πρώτους της συζύγου του, Αντονέλα και των τριών γιων τους, Ματέο, Σίρο και Τιάγκο, που βρίσκονται στο πλευρό του από την πρώτη μέρα που η αποστολή της «αλμπισελέστε» είναι στο Κατάρ.

Ο λόγος που ο 35χρονος άσος δεν ξεμύτισε από το ξενοδοχείο; Σύμφωνα με την Ole, αντιλήφθηκε πως δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει με ησυχία με την οικογένειά του λόγω των εκδηλώσεων λατρείας στο πρόσωπό του. Συνεπώς προτίμησε την ηρεμία του καταλύματος της αποστολής, παραμένοντας πάντα απόλυτα προσηλωμένος στο στόχο της κατάκτησης του τίτλου την Κυριακή (17:00) κόντρα στο νικητή του αποψινού Γαλλία-Μαρόκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x