Μουντιάλ 2022

Έβλεπε την Αργεντινή από βιτρίνα, απέκτησε δική του τηλεόραση... αλλά θα δει τον τελικό στη βιτρίνα!

Ένας 83χρονος που παρακολουθούσε τους αγώνες της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο από τηλεόραση σε βιτρίνα, απέκτησε εντέλει τη δική του συσκευή, αλλά δεν θα δει εκεί τον τελικό...

Στα 83 του χρόνια, ο Κάρλος Μπεχάρ παρακολουθεί με αγωνία τις προσπάθειες της Αργεντινής για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως όλοι οι συμπατριώτες του.

Μόνο που ο ηλικιωμένος άντρας δεν διαθέτει τηλεόραση, με αποτέλεσμα να βλέπει τα ματς στήνοντας την καρέκλα του έξω από βιτρίνα καταστήματος που διέθετε τη συσκευή!

Μία φωτογραφία με τον Μπεχάρ να παρακολουθεί τον ημιτελικό με την Κροατία έξω από το μαγαζί έγινε viral, με πάνω από 5.000 χρήστες του Twitter να την αναδημοσιεύουν ζητώντας από την αλυσίδα ηλεκτρονικών Fravega να δωρίσει μία τηλεόραση στον ηλικιωμένο.



Όπως αποδείχτηκε, ο συμπαθέστατος κύριος απέκτησε μία Smart TV 55'' για να δει τον τελικό, με τον ίδιο να δηλώνει πως «είναι τεράστια, είναι λες και είσαι στο γήπεδο» και να προσθέτει, ανατρέποντας τα δεδομένα, ότι... θα δει τον τελικό από τη βιτρίνα!

Πιθανότατα επειδή αποδείχτηκε γούρικη...



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x