Απογοητευμένος αλλά και προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Βαγιαννίδης μετά την ήττα της Εθνικής Ελλάδας με 3-1 από τη Σκωτία, στο ματς που άφησε γλυκόπικρη γεύση, καθώς η εμφάνιση της ομάδας δεν αντικατοπτρίστηκε στο αποτέλεσμα.
Ο νεαρός δεξιός μπακ τόνισε πως το πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς εκτελέστηκε σωστά, με την Ελλάδα να μπαίνει δυνατά και να μην επιτρέπει ευκαιρίες, ωστόσο όπως είπε χαρακτηριστικά, «στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος».
Αναλυτικά όσα είπε:
«Σίγουρα τα συναισθήματα είναι αρνητικά, δεν πήγε κάτι στραβά όμως στο πλάνο μας. Μπήκαμε δυναμικά, δεν δεχθήκαμε φάσεις, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν νικάει πάντα ο καλύτερος. Τρία γκολ από το πουθενά.
Για την Κυριακή από σήμερα νομίζω δεν αλλάζουν πολλά στο πλάνο. Κάναμε αυτό που ξέρουμε, όμως πρέπει και στις στημένες φάσεις να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια. Αν γίνουν αυτά νομίζω θα νικήσουμε. Δεν γίνεται η τύχη να μας γυρίζει συνέχεια την πλάτη».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






