Μουντιάλ 2022

Σμιντ: «Δεν πωλούνται Γκονζάλο Ράμος και Έντσο Φερνάντες... θέλουμε το πρωτάθλημα»

Ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ρότζερ Σμιντ, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως οι Γκονζάλο Ράμος και Έντσο Φερνάντες δεν είναι υπό παραχώρηση, με το πρωτάθλημα να είναι ο στόχος.

Ο προπονητής της Μπενφίκα, Ρότζερ Σμιντ, ερωτηθείς για τους Γκονζάλο Ράμος και Έντσο Φερνάντες λόγω της θετικής τους παρουσίας στο Μουντιάλ του Κατάρ, απάντησε πως οι παίκτες δεν βρίσκονται προς πώληση, έχοντας ως κύριο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα ο 55χρονος Γερμανός δήλωσε:

«Πιστεύω πως τόσο ο Γκονζάλο όσο και ο Έντσο έχουν πολύ καλή απόδοση σε όλη τη σεζόν. Ο Έντσο εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν στην Αργεντινή, γιατί όπως είδαμε δεν ξεκίνησε στο Μουντιάλ ως βασικός. Το ίδιο και ο Γκονζάλο, με την Πορτογαλία πέτυχε τρία τέρματα. Αυτό αποδεικνύει πόση αυτοπεποίθηση έχουν. Είμαστε χαρούμενοι που βρίσκονται στη Μπενφίκα και χρειαζόμαστε παίκτες σαν αυτούς. Δεν φοβόμαστε να τους χάσουμε γιατί δεν πρόκειται να τους πουλήσουμε, θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές».



Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο Έντσο Φερνάντεζ όσο και ο Γκονσάλο Ράμος που δεσμεύονται με τους «αετούς» της Λισαβόνας έως το 2027 και το 2026 αντιστοίχως, έχουν ρήτρα αποδέσμευσης στα συμβόλαια τους που φτάνει τα 120 εκατομμύρια ευρώ.

Πράγμα που σημαίνει πως οποιοσδήποτε επιθυμεί να τους εντάξει στο δυναμικό του θα χρειαστεί να τα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Επιμέλεια: Γιώργος Αυλακιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x