Μουντιάλ 2022

Βίντα: «Κάποιοι θα ήθελαν να με δουν να αποσύρομαι, αλλά δεν ήρθα για να γίνω... ταξιδιώτης»

Μόνο για... διακοσμητικό ρόλο δεν πήγε στο Κατάρ ο Ντομαγκόι Βίντα, όπως φάνηκε και από τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου της εθνικής Κροατίας.

Πιστός.... στρατιώτης της εθνικής Κροατίας και έτοιμος να προσφέρει είναι ο Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος βρίσκεται στο Κατάρ για το 3ο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του.

Ο κεντρικός αμυντικός ΑΕΚ, ερωτώμενος για το ότι δεν αναμένεται να είναι βασικός, σημείωσε ότι περιμένει την ευκαιρία του τονίζοντας παράλληλα τη βεβαιότητά του θα δικαιολογήσει την εμπιστοσύνη όταν λάβει χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα, ανέφερε πως κάποιοι θα ήθελαν να τον δουν να αποσύρεται, αλλά εκείνος δεν πήγε στο Κατάρ για να γίνει... ταξιδιώτης και διασκεδαστής.

Αναλυτικά, ο Ντομαγκόι Βίντα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της εθνικής Κροατίας για:

-το ότι δεν αναμένεται να είναι βασικός: «Η αγάπη για την πατρίδα μου δεν μπορεί να περάσει, το πάθος και η αγάπη είναι πάντα τα ίδια. Θέτω τον εαυτό μου στις υπηρεσίες της εθνικής ομάδας, δεν κοιτάζω τον εαυτό μου, όπως αποφασίζει ο προπονητής, έτσι θα είναι. Είμαι έτοιμος, αλλά ο εκλέκτορας δεν θα κάνει λάθος όποιον βάλει».

-το εάν είναι έτοιμος να αναλάβει τον ρόλο που είχε ο Τσόρλουκα το 2018: «Είμαι έτοιμος για όλα, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω στον εαυτό μου, δουλεύω και προπονούμαι καλά. Κάποιοι θα ήθελαν να με δουν να αποσύρομαι, αλλά δεν ήρθα εδώ για να γίνω... ταξιδιώτης και διασκεδαστής. Δουλεύω και περιμένω μία ευκαιρία, αν τη βρω είμαι σίγουρος ότι θα δικαιολογήσω την εμπιστοσύνη».

-τη γνώμη του για τους νεαρούς παίκτες: «Ήδη στα προηγούμενα ματς οι νεαροί έδειξαν δυνατότητες και πολλή ποιότητα. Τη δείχνουν μέρα με τη μέρα, πιστεύω ό, τι καλύτερο για αυτούς, ειδικά για τον Γκβάρντιολ. Όλος ο κόσμος μιλάει για αυτόν, σίγουρα θα μας φέρει πολλά. Είμαι εδώ για να βοηθήσω με συμβουλές. Ελπίζω να κάνουμε πολλά, αλλά όπως λέμε όλοι, το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα το πιο σημαντικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x