Μουντιάλ 2022

Βραζιλία-Σερβία: Να κάνει ζημιά στη «σελεσάο» η… Βραζιλία της Ευρώπης

Η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει την Σερβία για την 1η αγωνιστική του 7ου ομίλου. Σέντρα στις 21:00 (ANT1).

Ματσάρα προβλέπεται ο αγώνας της Βραζιλίας με την Σερβία για τον 7ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η σέντρα θα γίνει στις 21:00, ενώ τηλεοπτικά θα παρακολουθήσετε το παιχνίδι στον ANT1 (ενημέρωση από bwinΣΠΟΡ FM 94,6, www.sportfm.gr).

Σε έναν όμιλο που πιθανότατα θα έχει σκορ και θέαμα, με τις άλλες δύο ομάδες που συμμετέχουν σε αυτόν να είναι η Ελβετία και το Καμερούν.

Η Βραζιλία προκρίθηκε στο Μουντιάλ ως πρώτη και αήττητη από τα μπαράζ της Νοτίου Αμερικής, αφήνοντας στη δεύτερη την Αργεντινή. Ομάδα με πλούσιο και εξαιρετικό ρόστερ, με πολλές επιλογές σε κάθε θέση και μία από αυτές που φαντάζουν ως πολύ πιθανό να φτάσουν ως το τέλος του δρόμου. Η «σελεσάο» είναι η μοναδική ομάδα με παρουσία και στα 22 Μουντιάλ, έχει τους περισσότερους τίτλους (5), τις περισσότερες νίκες (73) και τα περισσότερα γκολ (229). Ο Τίτε είναι ο προπονητής, αλλά μετά το φινάλε του Μουντιάλ θα αποχωρήσει, ενώ δεν έχει προβλήματα τραυματισμών.



Η Σερβία, από τη μεριά της, είναι μια ομάδα γεμάτη ταλέντο και ποιότητα, επίσης. Με νεαρούς αλλά και έμπειρους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο τοπ επίπεδο, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να πάνε την εθνική τους όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση. Βρέθηκε να διεκδικεί την παρουσία της στα γήπεδα του Κατάρ ούσα σε όμιλο με Πορτογαλία, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο και Αζερμπαϊτζάν. Με την πρώτη μόνο ομάδα κάθε ομίλου να εξασφαλίζει την απευθείας παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οι Σέρβοι γνώριζαν πως θα έπρεπε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να αφήσουν πίσω τους την ομάδα των Φερνάντο Σάντος και Κριστιάνο Ρονάλντο, κάτι που έγινε κερδίζοντας τους Ίβηρες την τελευταία αγωνιστική μέσα στο «Ντε Λουζ». Ο Στόικοβιτς δεν έχει προβλήματα να αντιμετωπίσει, επίσης.



Που θα κριθεί
Στο αν θα καταφέρει η Σερβία να περιορίσει τα πολλά και μεγάλα ατού της Βραζιλίας. Αν γίνει αυτό, τότε η «Βραζιλία της Ευρώπης» έχει τύχη στο ματς αλλά και την ποιότητα για να διεκδικήσει αποτέλεσμα!

Παίκτης-βαρόμετρο
Ο Νεϊμάρ διανύει μια εξαιρετική μέχρι τώρα σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν και επιβάλλεται να το πούμε και έτσι, να πράξει αναλόγως με την φανέλα της εθνικής Βραζιλίας. Αυτός και ο Βινίσιους θα είναι τα… πρώτα βιολιά για την ομάδα του και οι παίκτες που θα την πάρουν στην πλάτη.

Η παράδοση
Η Βραζιλία μετράει 2/2 νίκες κόντρα στην Σερβία, σε φιλικά ή επίσημα παιχνίδια. Μεταξύ αυτών το 2-0 στους ομίλους του Μουντιάλ το 2018.

Εκτίμηση
Δυνατό παιχνίδι αναμένεται να δούμε, γιατί ναι μεν η Βραζιλία θεωρείται το φαβορί, αλλά η Σερβία θα περιμένει στη γωνία για να της κάνει την ζημιά.

Πιθανές ενδεκάδες
Βραζιλία (Τίτε / 4-2-3-1): Άλισον-Ντανίλο, Σίλβα, Μαρκίνιος, Σάντρο-Πακετά, Κασεμίρο-Ραφίνια, Νεϊμάρ, Βινίσιους-Ρισάρλισον.

Σερβία (Στοΐκοβιτς/ 3-4-3): Σάβιτς-Σ. Μίτροβιτς, Πάβλοβιτς, Μιλένκοβιτς-Κόστιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Γκούντελι, Ζίβκοβιτς-Γιόβιτς, Α. Μίτροβιτς, Τάντιτς.

Διαιτητής: Αλιρέζα Φαγκάνι (Ιράν)
Γήπεδο: «Lusail Iconic Stadium» (80.000)



Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:
Πέμπτη 24/11
12:00 Ελβετία – Καμερούν – ΑΝΤ1
21:00 Βραζιλία – Σερβία – ΑΝΤ1

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:
Δευτέρα 28 Νοεμβρίου
12:00 Καμερούν – Σερβία – ΑΝΤ1
18:00 Βραζιλία – Ελβετία – ΑΝΤ1

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:
Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου:
21:00 Σερβία – Ελβετία – ΑΝΤ1
21:00 Καμερούν – Βραζιλία – ΑΝΤ1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x