Με αρκετές αλλαγές παρατάσσει τη Δανία ο Μπράιαν Ρίμερ κόντρα στην Ελλάδα συγκριτικά με τον αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Γ' ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ.
Κομβική απουσία για τους Σκανδιναβούς είναι ο αρχηγός Πιερ Χόιμπιεργκ, που είναι τιμωρημένος και τη θέση του οποίου καλείται να καλύψει στον άξονα ο Νόργκαρντ.
Παράλληλα, τη θέση του Μίκα Μπίερεθ στην κορυφή της επίθεσης παίρνει ο Ράσμους Χόιλουντ, ο οποίος είχε διαμορφώσει το τελικό 3-0 στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων.
Η ενδεκάδα της Δανίας:
Σμάιχελ, Α. Κρίστενσεν, Άντερσεν, Βέστεργκαρντ, Μέλε, Νόργκαρντ, Χιούλμαντ, Φρόχολντ, Ίσακσεν, Ντάμσγκαρντ, Χόιλουντ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






