Μουντιάλ 2022

Ελ Καντουρί: «Ιστορική η πρόκριση του Μαρόκου»

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στην πρόκριση του Μαρόκου στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και στα επεισόδια που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών.

Για την όμορφη φετινή πορεία του Μαρόκου μίλησε ο Ομάρ Ελ Καντουρί σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ιταλικό «Sky Sports».

Ο μέσος του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε ιστορική την πρόκριση της εθνικής του ομάδας στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, ενώ εξήγησε πως είναι ακόμη πιο σημαντική αφού προήλθε από νίκη επί της Ισπανίας. Ακόμη, υποστήριξε πως γνώριζε το πόσο αμφίβολη ήταν η δική του παρουσία στη διοργάνωση.

«Όταν κλήθηκα για πρώτη φορά στην Εθνική ο Ρεγκραγκί ήταν βοηθός προπονητή και τον γνωρίζω πολύ. Δυστυχώς στην αρχή της φετινής σεζόν αντιμετώπισα κάποια προβλήματα τραυματισμών και εξαιτίας αυτών δεν είχα και μεγάλες προσδοκίες για την κλήση μου στην Εθνική. Η πρόκριση επί της Ισπανίας ήταν ιστορική, καθώς όταν μιλούσαμε για την Εθνική Μαρόκου, όλοι θυμόμασταν το 1986 όταν και έφτασε στους «16». Τώρα η ομάδα πέτυχε κάτι πιο όμορφο φτάνοντας στα προημιτελικά», δήλωσε ο Ελ Καντουρί.

Ο Μαροκινός μέσος αναφέρθηκε και στα επεισόδια που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της ιστορικής πρόκρισης: «Είναι λογικό να υπάρχουν πανηγυρισμοί, όμως δημιουργήθηκαν επεισόδια στη διάρκεια των πανηγυρισμών. Και στη νίκη επί του Βελγίου υπήρξαν επεισόδια στις Βρυξέλλες όπου μεγάλωσα. Στο Μαρόκο δεν έγινε τίποτα και όλοι πανηγύρισαν όπως έπρεπε. Στην Ευρώπη κάποιοι βρήκαν τρόπο να χαλάσουν το πάρτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x