Θρίαμβος για τη Δανία στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι Σκανδιναβοί πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων κόντρα στην Ελλάδα, εκμεταλλευόμενοι μία ακόμη κάκιστη αντίδραση της «γαλανόλευκης» άμυνας.
Μετά από μία πάσα προς τον Πάτρικ Ντόργκου στον χώρο, ο Κωνσταντίνος Τζολάκης άφησε την εστία του για να προλάβει τον Δανό, όμως δεν έφτασε εγκαίρως, με τον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον προσπερνά και να πλασάρει προς την κενή εστία.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος έκανε υπερπροσπάθεια για να φτάσει στην μπάλα, όμως δεν κατάφερε να τη διώξει με την προβολή που έκανε, με αποτέλεσμα αυτή να πάει στο δοκάρι και στη συνέχεια στα πόδια του Ράσμους Χόιλουντ. Ο Δανός φορ δεν έχασε την ευκαιρία και έγραψε το 3-0 για τη Δανία στο 81'.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






