Μουντιάλ 2022

O Εμπαπέ αγνόησε επιδεικτικά τον Μακρόν που πήγε να τον παρηγορήσει

Ο Εμανουέλ Μακρόν πήγε να παρηγορήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ μετά την ήττα της Γαλλίας στον τελικό του Μουντιάλ και ο σταρ της Παρί δεν του έριξε ούτε... βλέμμα.

Σάλος γίνεται στη Γαλλία με τα πλάνα αμέσως μετά το τέλος του τελικού του Μουντιάλ, με τον Εμανουέλ Μακρόν και τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος πρόεδρος πήγε προς το μέρος του σούπερ σταρ των «μπλε» προσπαθώντας να τον παρηγορήσει, αλλά ο 23χρονος φορ τον αγνοούσε επιδεικτικά.

Ο Μακρόν τού μιλούσε, προσπαθούσε να τον αγκαλιάσει ή να του δώσει το χέρι, αλλά ο Εμπαπέ δεν του έριξε ούτε βλέμμα. Αντίθετα, όταν πήγε κοντά του, την ίδια στιγμή, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο πρώτος σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου τού έδωσε το χέρι και αντάλλαξαν ένα μικρό χάδι στο πρόσωπο.

Τα γαλλικά ΜΜΕ κάθε άλλο παρά στηλιτεύουν τον Εμπαπέ για τη στάση του, σε αντίθεση με τον Μακρόν που ακούει τα... εξ αμάξης. Η κίνησή του θεωρείται ως απέλπιδα προσπάθεια να αυξήσει τη δημοτικότητά του σε μια δύσκολη περίοδο για την γαλλική κυβέρνηση.



Ο Μακρόν αρκετά λεπτά μετά και την απονομή επισκέφτηκε τα αποδυτήρια για να μιλήσει στην ομάδα της Γαλλίας. «Ήρθα για να σας ευχαριστήσω. Είχατε την καρδιά, την επιθυμία και την δίψα. Κάνατε εκατομμύρια Γάλλους περήφανους και να ονειρεύονται. Παίξαμε καταπληκτικά και καταβάλατε μεγάλη προσπάθεια. Καταλαβαίνω ότι είστε απογοητευμένοι, αλλά αύριο αρχίζει μια νέα προσπάθεια και είμαι σίγουρος πως θα χαμογελάσουμε ξανά. Είμαι περήφανος για σας. Ζήτω η Γαλλία!», ανέφερε μεταξύ άλλων, μια ομιλία που επίσης δέχτηκε κριτική ως ακόμη μια προσπάθεια αυτο-προβολής του Γάλλου προέδρου.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x