Μουντιάλ 2022

Επεισόδιο Ντε Μπρόινε, Αζάρ, Βερτόνχεν

Η ήττα από το Μαρόκο την Κυριακή για τη δεύτερη αγωνιστική του Μουντιάλ δημιούργησε «εκρηκτικό» κλίμα και επεισόδια μεταξύ των παικτών του Βελγίου, ενόψει του «τελικού» με την Κροατία την Πέμπτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «RTL», το κλίμα στα αποδυτήρια του Βελγίου μετά την ήττα από το Μαρόκο για τη δεύτερη αγωνιστική του έκτου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ ήταν ιδιαίτερα «εκρηκτικό» και δημιουργήθηκε επεισόδιο μεταξύ βασικών παικτών των «κόκκινων διαβόλων». Αφορμή για αυτό στάθηκαν οι δηλώσεις του Γιάν Βερτόνχεν που έριξε «καρφιά» κατά των Κέβιν Ντε Μπρόινε-Εντέν Αζάρ, αναφέροντας ότι «ίσως να είναι γερασμένη και η επίθεσή μας, για αυτό δεν μπορούμε να σκοράρουμε».

Οι δύο διεθνείς μεσοεπιθετικοί ζήτησαν τον λόγο από τον αμυντικό της Αντερλεχτ και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει, με τον Ρομέλου Λουκάκου να παρεμβαίνει για να χωρίσει τους συμπαίκτες του και να «σβήσει» τη φωτιά», όμως αναμένονται εξελίξεις στους τριταθλήτες κόσμου, ενόψει του ματς με την Κροατία την ερχόμενη Πέμπτη που θα κρίνει την πρόκριση στους «16».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x