Μουντιάλ

Ο Πολωνός, Ντάμιαν Σίλβερτσακ, σφυρίζει στο Λευκορωσία-Ελλάδα

Τον 33χρονο Πολωνό, Ντάμιαν Σίλβερτσακ, όρισε η UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας με αντίπαλο τη Λευκορωσία.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Εθνική ομάδα βρίσκεται στην Ουγγαρία, όπου αύριο το βράδυ (18/11) θα κοντραριστεί με τη Λευκορωσία, στο τελευταίο ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η UEFA έκανε γνωστό τον διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος θα είναι ο 33χρονος, Ντάμιαν Σίλβερτσακ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Πάβελ Σοκολνίτσκι και Άνταμ Καράσεβιτς, 4ος διαιτητής θα είναι ο Πάτρικ Γκρικίεβιτς και στο VAR οι Πιότρι Λάσικ, Πάβελ Μάλετς.

Σημειώνεται ότι πέρυσι ο Σίλβερτσακ, είχε σφυρίξει το ντέρμπι των Playoffs της Stoiximan Super League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ (3-1).

Η πιο μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου είναι στο Pamestoixima.gr και εδώ είσαι σίγουρος πως το παιχνίδι σου τα...σπάει! 48 ομάδες απ' όλες τις γωνιές της υφηλίου θα συναντηθούν στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Μεξικό και του Καναδά με ένα και μοναδικό κίνητρο, την κατάκτηση του Μουντιάλ 2026! Μέχρι και τον τελικό, η καθημερινή δράση του Παγκοσμίου θα είναι στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr με όλους τους αγώνες και τα μακροχρόνια στοιχήματα στις καλύτερες αποδόσεις αλλά και *προσφορές Παγκοσμίου επιπέδου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x