Μουντιάλ

Τέλος και επίσημα ο Μαρτίνεθ από την Πορτογαλία

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ από τον πάγκο της Εθνικής Πορτογαλίας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τίτλοι τέλους με κάθε επισημότητα για τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στην Εθνική Πορτογαλίας. Ο 53χρονος τεχνικός είχε προαναγγείλει μετά τον αποκλεισμό από την Ισπανία στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τους Ίβηρες.

Πλέον έγινε και με τη… βούλα. «Η πορτογαλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ευχαριστεί τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και το προπονητικό επιτελείο του για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή τους τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια, μια περίοδο που σημαδεύτηκε από την κατάκτηση του Nations League το 2025, αλλά και από την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό και τη δέσμευση με την οποία αγκάλιασε το έργο και από τον τρόπο που πάντα σεβόταν τη χώρα και το πορτογαλικό ποδόσφαιρο», αναφέρεται από την FPF, γνωστοποιώντας ότι τερματίστηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, ο Ζορζ Ζεσούς αποτελεί το φαβορί για να αναλάβει την Πορτογαλία.

Η πιο μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου είναι στο Pamestoixima.gr και εδώ είσαι σίγουρος πως το παιχνίδι σου τα...σπάει! 48 ομάδες απ' όλες τις γωνιές της υφηλίου θα συναντηθούν στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Μεξικό και του Καναδά με ένα και μοναδικό κίνητρο, την κατάκτηση του Μουντιάλ 2026! Μέχρι και τον τελικό, η καθημερινή δράση του Παγκοσμίου θα είναι στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr με όλους τους αγώνες και τα μακροχρόνια στοιχήματα στις καλύτερες αποδόσεις αλλά και *προσφορές Παγκοσμίου επιπέδου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x