Μουντιάλ

Εθνική: Το βάρος σε τακτική και στημένες φάσεις από Γιοβάνοβιτς

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για τα ματς με Σκωτία αρχικά και μετέπειτα με Λευκορωσία.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την προετοιμασία της για το ερχόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τη Σκωτία το ερχόμενο Σάββατο για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου συνεχίζει η Εθνική ομάδα.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται χωρίς προβλήματα και με άπαντες διαθέσιμους. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, τακτική και δίτερμα, στο οποίο έγιναν αρκετές δοκιμές από τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έριξε το βάρος για ακόμη μια ημέρα στο τακτικό κομμάτι αλλά και στις στημένες φάσεις στο φινάλε της προπόνησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x