Η αναμονή για την ολοκλήρωση της αναμέτρησης μεταξύ Γαλλίας και Ιράκ συνεχίζεται, καθώς η κακοκαιρία που πλήττει τη Φιλαδέλφεια δεν επιτρέπει προς το παρόν την επανέναρξη του αγώνα.
Παρά τις αρχικές πληροφορίες που έκαναν λόγο για επιστροφή στη δράση στις 02:00 ώρα Ελλάδας, η Equipe μετέδωσε νέα ενημέρωση, σύμφωνα με την οποία οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δεν αναμένεται να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο πριν από τις 02:21 ώρα Ελλάδας, ενώ δεδομένου ότι θα χρειαστεί να κάνουν προθέρμανση η αναμέτρηση δεν θα ξεκινήσει πριν τις 2:40.
Λίγο νωρίτερα, η FIFA είχε επιβεβαιώσει ότι η αναμέτρηση παραμένει σε αναστολή εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και του κινδύνου κεραυνών στην περιοχή του «Lincoln Financial Field», υπογραμμίζοντας ότι η κατάσταση παρακολουθείται διαρκώς και ότι η ασφάλεια ποδοσφαιριστών, φιλάθλων και εργαζομένων αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα.
Υπενθυμίζεται ότι η Γαλλία προηγείται 1-0 από το 14ο λεπτό χάρη στο τέρμα του Εμπαπέ, με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης να εξαρτάται πλέον αποκλειστικά από την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων στη Φιλαδέλφεια.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






