Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε για τη Γαλλία ο ημιτελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Ισπανία, καθώς ο Λούκας Ντίνιε υπέπεσε σε ένα ξεκάθαρο πέναλτι μόλις στο 18ο λεπτό.
Η φάση ξεκίνησε όταν ο Ντίνιε επιχείρησε να απομακρύνει την μπάλα με βολέ, χωρίς όμως να αντιληφθεί ότι ο Λαμίν Γιαμάλ βρισκόταν ακριβώς πίσω του.
Αντί να βρει την μπάλα, ο αμυντικός της Γαλλίας κλώτσησε με δύναμη το πόδι του Γιαμάλ, ανατρέποντάς τον. Ο διαιτητής, που είχε πολύ καλή οπτική γωνία, δεν δίστασε ούτε στιγμή και υπέδειξε την άσπρη βούλα, χωρίς να χρειαστεί η παρέμβαση του VAR.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μίκελ Ογιαρθάμπαλ, ο οποίος με εξαιρετικό χτύπημα νίκησε τον Μάικ Μενιάν, δίνοντας προβάδισμα στην Ισπανία στον πρώτο ημιτελικό του Μουντιάλ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






