Μουντιάλ 2022

Οριστικό: Συνεχίζει ο Φλικ στον πάγκο της Γερμανίας

Ο Χάνσι Φλικ θα παραμείνει στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας.

Έξι μέρες μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό της Γερμανίας στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, η απόφαση ελήφθη. Ο Χάνσι Φλικ θα παραμείνει στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού και θα οδηγήσει τα «πάντσερ» στο Euro 2024, που θα φιλοξενηθεί από τη χώρα.

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, μετά από σύσκεψη δύο ωρών, στην οποία συμμετείχαν πέραν του προπονητή ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Mπερντ Νόιεντορφ και ο αντιπρόεδρος Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε.

«Είμαστε πεπεισμένοι όλοι πως το Euro 2024 παρουσιάζει μια μεγάλη ευκαιρία για μας στη χώρα μας. Στόχος είναι να έχουμε επιτυχία. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Χάνσι Φλικ», τόνισε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας προσθέτοντας πως το επόμενο διάστημα θα συζητηθεί το ζήτημα του αντικαταστάτη του Όλιβερ Μπίρχοφ στη θέση του τιμ μάνατζερ.

«Είμαστε αισιόδοξοι για το Euro το 2024 στη χώρα μας. Ως ομάδα μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα από όσα δείξαμε στο Κατάρ. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία εκεί και θα πάρουμε τα μαθήματά μας. Έχω εμπιστοσύνη στο μονοπάτι που συμφωνήσαμε να ακολουθήσουμε με τη διοίκηση της ομοσπονδίας. Θέλουμε όλους τους Γερμανούς να μας στηρίξουν», ανέφερε ο Φλικ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x