Μουντιάλ 2022

Αντιμέτωπη με Καταριανό σε «παράθυρο» στο talk show του Πιρς Μόργκαν η σέξι οπαδός της Κροατίας

Η Ιβάνα Κνολ βρέθηκε σε… debate με Καταριανό επιχειρηματία στο talk show του Πιρς Μόργκαν.

Πολύς λόγος έχει γίνει στο Μουντιάλ του Κατάρ για το αν οι επισκέπτες φίλαθλοι «σέβονται» τις παραδόσεις της χώρας με τον τρόπο που ντύνονται. Η πρώην Μις Κροατία, Ιβάνα Κνολ, έχει γίνει viral παγκοσμίως επειδή ντύνεται αποκαλυπτικά στα χρώματα της πατρίδας της αψηφώντας κάθε οπισθοδρομική άποψη. Η ίδια βρέθηκε αντιμέτωπη σε «παράθυρο» του talk show του Πιρς Μόργκαν με Καταριανό επιχειρηματία, ο οποίος της είχε ασκήσει προ ημερών κριτική μιλώντας για ασέβεια προς τη χώρα του.

Η ίδια, πάντως, μιλώντας στη βρετανική εκπομπή έκανε σαφές πως δεν έχει αντιμετωπίσει άσχημες συμπεριφορές. «Για να είμαι ειλικρινής, είμαι έκπληκτη που αποδέχονται την εμφάνισή μου. Δεν με πείραξαν για τον τρόπο που ντύνομαι και είμαι χαρούμενη γι’ αυτό. Μάλιστα πολύς κόσμος έρχεται για να βγάζουμε φωτογραφίες, ακόμη και γυναίκες. Δεν έλαβα αρνητικές αντιδράσεις όσο βρίσκομαι στο Κατάρ, ούτε μία. Πριν έρθω εδώ είχα ρωτήσει σχετικά και μου είχαν πει ότι για το Μουντιάλ θα κάνουν εξαίρεση και θα μπορούμε να ντυθούμε όπως συνηθίζουμε», τόνισε.

Όσο για τον Καταριανό, είπε: «Έχω δει πολλούς ανθρώπους να ντύνονται έτσι στο Κατάρ, για μας είναι παράξενο. Ο κώδικας ντυσίματος της FIFA είναι συγκεκριμένος, ίσως κάποιοι να έκαναν αναφορές γι’ αυτό. Η κοπέλα δεν θα έβρισκε ανθρώπους να έρθουν να της πουν κατά πρόσωπο ότι δεν τους αρέσει ο τρόπος που ντύνεται. Ίσως είναι ευκαιρία να της προτείνουμε να φορέσει την παραδοσιακή μας φορεσιά, θα της πηγαίνει».



















Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x