Μουντιάλ

Δοκάρι ο Ταρέμι μετά από εντυπωσιακή ατομική ενέργεια!

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού κουβάλησε την μπάλα από το κέντρο και λίγο έξω από την περιοχή της Νέας Ζηλανδίας σημάδεψε το δοκάρι του Κρόκομπ στο 23ο λεπτό.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Μεχντί Ταρέμι έφτασε μια ανάσα από το πρώτο γκολ του Ιράν στο φετινό Μουντιάλ, όμως στάθηκε άτυχος στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Νέα Ζηλανδία.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια, βγαίνοντας γρήγορα στην αντεπίθεση και κουβαλώντας την μπάλα για αρκετά μέτρα.

Φτάνοντας έξω από την περιοχή των Νεοζηλανδών, ο Ταρέμι επιχείρησε δυνατό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι του Μαξ Κρόκομπ.

Η πιο μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου είναι στο Pamestoixima.gr και εδώ είσαι σίγουρος πως το παιχνίδι σου τα...σπάει! 48 ομάδες απ' όλες τις γωνιές της υφηλίου θα συναντηθούν στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Μεξικό και του Καναδά με ένα και μοναδικό κίνητρο, την κατάκτηση του Μουντιάλ 2026! Μέχρι και τον τελικό, η καθημερινή δράση του Παγκοσμίου θα είναι στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr με όλους τους αγώνες και τα μακροχρόνια στοιχήματα στις καλύτερες αποδόσεις αλλά και *προσφορές Παγκοσμίου επιπέδου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x