Μουντιάλ

Ο Γκατούζο αποκάλυψε πως ήταν (και) επιλογή του Κιέζα να μην παίξει για την εθνική!

Ο Φεντερίκο Κιέζα είναι από τους πιο ειλικρινείς και τίμιους ανθρώπους και αυτό έδειξε με την απόφαση που πήρε μαζί με τον Τζενάρο Γκατούζο, ώστε να μη βοηθήσει την Ιταλία στα ματς του Σεπτεμβρίου.

Ο Κιέζα, παρά το γεγονός πως προσπαθεί στην έναρξη της νέας σεζόν να κερδίσει περισσότερη εμπιστοσύνη στη Λίβερπουλ, φάνηκε να δέχεται πλήγμα σε ό,τι αφορά το πνευματικό κομμάτι με τον αποκλεισμό του από την αποστολή της «σκουάντρα ατζούρα» για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

Ο Τζενάρο Γκατούζο, ωστόσο, αποκάλυψε τι συνέβη και τι συζητήθηκε με τον ποδοσφαιριστή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν τον είδα να είναι 100% έτοιμος και αποφασισμένος να παίξει και ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα του για να δουλέψει περισσότερο κάποια πράγματα ώστε να είναι ακόμα καλύτερος».

Η θητεία του Κιέζα στους «κόκκινους» έχει επηρεαστεί και από θέματα φυσικής κατάστασης, αλλά ο Ιταλός επιθετικός, αν μη τι άλλο, δείχνει ν' αντιλαμβάνεται πως όταν δεν νιώθει ότι είναι ικανός να προσφέρει, δεν αξίζει να πάρει τη θέση κάποιου άλλου, πιο έτοιμου, συναδέλφου του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x