Μουντιάλ 2022

Συνεχίζεται η μανούρα: Ο Κανέλο έβρισε και τον Αγουέρο λόγω Μέσι-Παρέμβαση Φάμπρεγας

Ο Κανέλο Άλβαρες έβρισε μέσω Twitter τον Σέρχιο Αγουέρο, που έσπευσε να υπερασπιστεί τον Λιονέλ Μέσι μετά το πλάνο με τη φανέλα του Μεξικού στο πάτωμα των αποδυτηρίων.

Κάθε άλλο παρά… ηρέμησε ο Κανέλο Άλβαρες. Ο Μεξικανός πυγμάχος εξοργίστηκε θεωρώντας πως ο Λιονέλ Μέσι σκούπισε με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του και το έμβλημά της το πάτωμα των αποδυτηρίων απειλώντας να πλακώσει τον σούπερ σταρ της Παρί. Ο Σέρχιο Αγουέρο έσπευσε να υπερασπιστεί τον κολλητό του φίλο και κουμπάρο λέγοντας πως όλες οι φανέλες στα αποδυτήρια καταλήγουν στο πάτωμα για να πλυθούν. Τι το ήθελε; Ο Μεξικανός πρωταθλητής τα έβαλε και με εκείνον βρίζοντάς τον.

«Κι εσύ, μπάσταρδε; Μου έγραφες ‘αχ Κανέλο’ και τώρα κλαίγεσαι. Υποκριτή μπάσταρδε!», απάντησε στο Tweet του Αγουέρο ο Κανέλο Άλβαρες.



Ο Σεσκ Φάμπρεγας, ένας ακόμη καλός φίλος του Μέσι, επενέβη επίσης στην κουβέντα. «Δεν ξέρεις τον άνθρωπο, ούτε ξέρεις πώς λειτουργούν τα αποδυτήρια ή τι γίνεται μετά από έναν αγώνα. ΟΛΕΣ οι φανέλες, ακόμη κι αυτές που φοράμε εμείς οι παίκτες, καταλήγουν στο πάτωμα και πάνε για πλύσιμο. Ειδικά όταν πανηγυρίζεις μια σημαντική νίκη», σχολίασε.

Πάντως ο Κανέλο Άλβαρες δεν πτοήθηκε και σε μια fake φωτογραφία που παρουσιάζει δήθεν το Instagram του Μέσι να σφουγγαρίζει το πάτωμα με φανέλα του Μεξικού ο 32χρονος πυγμάχος σχολίασε: «Π@@@@ας γιε!».

Κανέλο Άλβαρες: Έβρισε Αγουέρο λόγω Μέσι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x