Μουντιάλ 2022

Καρεμπέ: «Γαλλία και Αργεντινή αξίζουν να είναι στον τελικό»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ χαρακτήρισε «δίκαιο τελικό» αυτόν ανάμεσα σε Γαλλία και Αργεντινή, ενώ άφησε ανοιχτό το ποιος θα κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Γαλλία και Αργεντινή ολοκληρώνουν σήμερα (18/12) την πορεία τους στο Μουντιάλ του Κατάρ, με την παρουσία τους στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Λουσάιλ».

Ο Κριστιάν Καρεμπέ έκανε λόγο για τις δύο καλύτερες ομάδες του τουρνουά, εστιάζοντας στα πλεονεκτήματα της «αλμπισελέστε» και των «μπλε» και αφήνοντας ανοιχτό ποιος θα σηκώσει το τρόπαιο…

«Τόσο η Γαλλία όσο και η Αργεντινή αξίζουν να είναι σε αυτόν τον τελικό. Τώρα ποιος είναι ο καλύτερος που θα δούμε στον αγώνα. Ο Μέσι και ο Εμπαπέ είναι σούπερ σταρ. Ο Εμπαπέ κέρδισε το Κύπελλο πριν από τέσσερα χρόνια και ο Μέσι ανυπομονεί επίσης για αυτόν τον τίτλο. Δεν θα είναι εύκολο για εμάς γιατί η Αργεντινή, εκτός από τον Μέσι, έχει και μια φανταστική ομάδα, εκτός από το ότι είναι πολύ, πολύ πεινασμένη για νίκη», είπε ο αρχικά ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού.

Και πρόσθεσε: «Η ομάδα της Αργεντινής είναι απίστευτη και έχει πολλούς παίκτες που βοηθούν και κάνουν τα πάντα για να γίνει πρωταθλητής ο Μέσι. Αλλά και ο Ντεσάμπ έχει πολλές ποιοτικές επιλογές. Στη μεσαία γραμμή, για παράδειγμα, μετά τον τραυματισμό του Πογκμπά, ο Τσουαμενί ξεχωρίζει και κάνει ένα απίστευτο Κύπελλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x