Μουντιάλ 2022

Κασεμίρο: «Ντροπή οι κατάρες σε Νεϊμάρ, δεν το αξίζει!»

Ο Κασεμίρο ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Νεϊμάρ για τον τραυματισμό του οποίου χάρηκαν πολλοί… haters.

Ο Νεϊμάρ έχει πολλούς θαυμαστές αλλά και ανθρώπους που τον μισούν. Κάποιοι, μάλιστα, υπερβαίνουν τα όρια, καθώς ήταν πολλά τα αρνητικά σχόλια και οι… κατάρες στα social media μετά την είδηση του τραυματισμού του, που θα τον κρατήσει εκτός για αρκετές μέρες στο Μουντιάλ. Σε υπεράσπιση του συμπαίκτη του έσπευσε ο Κασεμίρο.

«Είναι ντροπή κάποιοι να εύχονται κακά πράγματα σε άλλους και να ρίχνουν κατάρες. Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν παιδεία και αγωγή. Αυτά έρχονται με την ανατροφή του καθενός. Δεν αξίζει τέτοια αντιμετώπιση ο Νεϊμάρ, είναι ένα εξαιρετικό παιδί, που βοηθά πολύ τους άλλους», τόνισε ο λυτρωτής της εθνικής Βραζιλίας στη χθεσινή νίκη επί του Βελγίου (1-0).

«Είναι αναπόφευκτο να απασχολεί τα ΜΜΕ ο Νεϊμάρ, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο και αποτελεί προνόμιο για μένα να είμαι συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα. Η Βραζιλία έχει πολλούς επιθετικούς, αλλά είναι δύσκολο να βρεις κάποιον στο επίπεδο του Νεϊμάρ. Έχουμε κι άλλους καλούς φορ, αλλά εκείνος είναι ο σταρ της ομάδας», πρόσθεσε ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x