Μουντιάλ 2022

Κιμ Μιν-Τζάε: «Θα παίξω με τη Βραζιλία, ακόμη και αν τραυματιστώ σοβαρά»

Ο στόπερ της Νάπολι και της Νοτίου Κορέας, Κιμ Μιν-Τζάε, υποστήριξε πως δεν θα χάσει το ματς με τη Βραζιλία, ακόμη και αν τραυματιστεί σοβαρά.

Η Νότια Κορέα κατάφερε να… πετάξει εκτός της Ουρουγουάη, αφήνοντάς την τρίτη στην ισοβαθμία και πλέον στρέφεται στο παιχνίδι της για τη φάση των «16» του Μουντιάλ.

Αντίπαλός της η Βραζιλία, ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης αλλά οι Κορεάτες το πιστεύουν. Τόσο, που ο στόπερ της ομάδας και της Νάπολι, Κιμ Μιν-Τζάε, υποστήριξε πως δεν θα χάσει το ματς με τη «σελεσάο» λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί, ακόμη και αν αυτό του επιφέρει ακόμη πιο σοβαρό τραυματισμό.

«Όλοι τα πήγαν καλά, αλλά τώρα χρειάζεται να δώσουμε ακόμη περισσότερα. Λυπάμαι που δεν ήμουν στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στην Πορτογαλία. Ήταν δύσκολο να το παρακολουθήσω από τον πάγκο, αλλά ο τραυματισμός που έπαθα δεν μου επέτρεψε να είμαι στο 100%, οπότε σε ένα τέτοιο σημαντικό παιχνίδι, νιώσαμε ότι ήταν καλύτερο να μην το ρισκάρουμε.

Αν θα παίξω με τη Βραζιλία; Θέλω να κάνω τα πάντα για να είμαι εκεί, είμαι έτοιμος να παίξω ακόμα και με το κόστος να τραυματιστώ πιο σοβαρά»
, ανέφερε.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x