Μουντιάλ 2022

Κλόζε: «Ο Φίλκρουγκ θα δώσει και πάλι τη λύση για τη Γερμανία»

Ψήφο εμπιστοσύνης από τον «μεγάλο» Μίροσλαβ Κλόζε πήρε ο Νίκλας Φίλκρουγκ, με αφορμή το γκολ του δεύτερου απέναντι στην Ισπανία αλλά και το σημερινό Κόστα Ρίκα-Γερμανία.

Το όνομα του Νίκλας Φίλκρουγκ βρίσκεται… στα χείλη όλων στη Γερμανία, καθώς ο επιθετικός της Βέρντερ Βρέμης κράτησε «ζωντανό» το όνειρο της πρόκρισης στα νοκ άουτ του φετινού Μουντιάλ.

Καθώς, με το τέρμα που πέτυχε απέναντι στην Ισπανία, 13 λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου!

Ήδη, γίνεται αρκετή συζήτηση για το αν ο Φίλκρουγκ πρέπει να ξεκινήσει βασικός σήμερα στην αναμέτρηση της «νατσιονάλμανσαφτ» κόντρα στην Κόστα Ρίκα, όπου η χώρα του θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου…

Ανεξάρτητα από αυτό, πάντως, ο θρύλος της Γερμανίας Μίροσλαβ Κλόζε, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον 29χρονο στράικερ της χώρας του.

«Είναι ένας παίκτης που γεμίζει την αντίπαλη περιοχή. Εχει όλα τα στοιχεία ενός καλού σέντερ φορ. Δεν ξέρω ποια είναι τα σχέδια του προπονητή, αλλά σίγουρα πιστεύω πως ο Νίκλας θα δώσει και πάλι τη λύση», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του «Μίρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x