Μουντιάλ 2022

Κρόος: «Το άξιζε όσο κανείς ο Μέσι, ιδανικός διάδοχος για τον πάγκο της Γαλλίας ο Ζιντάν»

Για το μεγαλείο του Λιονέλ Μέσι αλλά και για την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της εθνικής Γαλλίας μίλησε σε γερμανική πλατφόρμα μετά το τέλος του τελικού ο Τόνι Κρόος.

Το κύμα θαυμασμού προς το πρόσωπο του Λιονέλ Μέσι συνεχίστηκε από ακόμη έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος σχολίασε στην γερμανική διαδικτυακή πλατφόρμα «Magenta TV» όσα είδε στο μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ της Αργεντινής και της Γαλλίας, τονίζοντας ότι ο Λιονέλ Μέσι άξιζε να σηκώσει το τρόπαιο με βάσει την καριέρα του ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην «επόμενη ημέρα» της εθνικής Γαλλίας.

«Τo άξιζε όσο κανείς ο Μέσι! Όσον αφορά τις ατομικές επιδόσεις σε ένα πρωτάθλημα, δεν έχω δει ποτέ ποδοσφαιριστή να παίζει τόσο τακτικά όσο αυτός ο τύπος. Πρέπει να έχετε κατά νου ότι δεν έχει παίξει ποτέ σε συλλόγους που μου φαίνονται πολύ φιλικοί προς εμένα, κάτι που αποδεικνύει ότι το εννοώ αυτό που λέω.

Χωρίς αμφιβολία πιστεύω ότι ο Ζιζού δεν θα ήταν μόνο ένας καλός διάδοχος, αλλά ο καλύτερος δυνατός διάδοχος. Τώρα, το μεγάλο ερώτημα είναι: Τι θέλει ο Ντιντιέ Ντεσάν; Ας πούμε νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα 70:30 να γίνει ο Ζιντάν νέος προπονητής της Γαλλίας. Γενικότερα, νομίζω ότι ο θέλει πολύ να επιστρέψει στους πάγκους»


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x