Μουντιάλ

Με όπλο στο γήπεδο ο αστυνομικός που διέκοψε το Αργεντινή-Βραζιλία

Σοβαρή καταγγελία από την πλευρά της Αργεντινής για τον άνθρωπο που διέκοψε… πρώτος τον αγώνα με τη Βραζιλία.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μια σοβαρή καταγγελία έγινε από ΜΜΕ της Αργεντινής, στον απόηχο της διακοπής του αγώνα με τη Βραζιλία λόγω της παρουσίας τεσσάρων παικτών της «αλμπισελέστε» που δεν είχαν μπει σε καραντίνα ερχόμενοι από την Αγγλία.

Όπως αναφέρεται και προκύπτει από σχετικό φωτογραφικό υλικό, ο άνθρωπος που εισέβαλε πρώτος από πλευράς αρχών για να διακόψει τον αγώνα έφερε όπλο! Ο εν λόγω άνδρας είναι αστυνομικός και μάλιστα κατά τα πρώτα δευτερόλεπτα εισβολής του στον αγωνιστικό χώρο είχε αντιπαράθεση με τους Νικολάς Οταμένδι και Μάρκος Ακούνια που αντέδρασαν έντονα.



Με όπλο ο αστυνομικός που διέκοψε το Αργεντινή-Βραζιλία

Με όπλο ο αστυνομικός που διέκοψε το Αργεντινή-Βραζιλία

Η πιο μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου είναι στο Pamestoixima.gr και εδώ είσαι σίγουρος πως το παιχνίδι σου τα...σπάει! 48 ομάδες απ' όλες τις γωνιές της υφηλίου θα συναντηθούν στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Μεξικό και του Καναδά με ένα και μοναδικό κίνητρο, την κατάκτηση του Μουντιάλ 2026! Μέχρι και τον τελικό, η καθημερινή δράση του Παγκοσμίου θα είναι στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr με όλους τους αγώνες και τα μακροχρόνια στοιχήματα στις καλύτερες αποδόσεις αλλά και *προσφορές Παγκοσμίου επιπέδου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x