Μουντιάλ

Με Πινέδα, Χόρχε Σάντσες η προεπιλογή του Μεξικού για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο ομοσπονδιακός προπονητής του Μεξικού, Χαβιέ Αγκίρε, συμπεριέλαβε στην 55μελή προεπιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα συνδιοργανώσει τον Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ και τον Χόρχε Σάντσες του ΠΑΟΚ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με «ελληνική» «πινελιά» η προεπιλογή του Μεξικού για το Μουντιάλ του 2026 που θα συνδιοργανώσουν οι «σομπρερίστας» με ΗΠΑ, Καναδά. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Χαβιέ Αγκίρε, ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Τετάρτης τους «εκλεκτούς» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας της Βόρειας Αμερικής και σε αυτή συμπεριέλαβε τον πρωταθλητή Ελλάδος με την ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα, και τον φιναλίστ του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, Χόρχε Σάντσες.

Στην προεπιλογή των «Αζτέκων» ο πρώην τεχνικός των Ατλέτικο Μαδρίτης, Μαγιόρκα, έχει συμπεριλάβει συνολικά 55 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες του πρώτου ομίλου κόντρα σε Νότια Κορέα, Νότια Αφρική και Τσεχία.



Αναλυτικά, η προεπιλογή:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x